Dana 20.10.2018 godine u Beogradu na Voždovcu otvoren je restoran „Slovenska Trpeza”. To je mesto gde ljubitelji tradicionalne balkanske kuhinje mogu proširiti svoja kulinarska iskustva  ukusima tradicionalne kuhinje drugih slovenskih zemalja – uglavnom Poljske, Rusije i Ukraine.

Naš kolektiv je niz godina skupljao iskustva u mnogim evropskim zemljama brinući za vrhunski kvalitet svih jela kao i odgovarajuću atmosferu počevši od doručka, ručka,  do romantičnih večera i organizovanja različitih svečanih događaja.

Naš jelovnik sem balkanske klasike, kao na primer  pleskavica, Njeguški biftek u sosu od vrganja, svinska rebarca na kajmaku, Karađorđeva šnicla, biftek Slovenska Trpeza, rolovani punjeni pileći file, kojoj nije lako konkurisati nudi najpoznatija jela slovenskih zemalja kao što su na primer Barshch, Žurek, Pielmieni, Pierogi/Vareniki i mnogo drugih.

U našem restoranu možete organizovati skupove različitih vrsta,  porodične i poslovne događaje . Za takve izuzetne  prilike pripremili smo poseban meni sa širokom asortimanom  jela koja predstavljaju  umetničko delo naših kuvara za Vaše oči i nepca.

Srdačno Vas pozivamo !

 

Info: Chef